Bootcamp 20 maart 2016

Email: info@timeisrunning.nl

Verslag bootcamp

20 maart 2016

 

Zondag 20 maart j.l. organiseerde team ‘Time is running’ voor de eerste keer een bootcamp, met als doel weer geld op te halen voor de Roparun.

Al ruim voor de start arriveerden bijna alle deelnemers al in Bernisse, zoveel zin hadden ze er in. We waren met z’n 25 enthousiastelingen, voor velen was het de eerste keer dat ze gingen deelnemen aan een bootcamp (en dat zouden ze later ook goed gaan merken ).

Namens ons team deden Lilian, Denise, Brian, Hugo, Mark en René mee.

Onder leiding van instructeur Martin gingen we na een korte introductie van start. Hij had beloofd rekening te houden met de onervarenheid van vele deelnemers, maar of dat uiteindelijk zo was…..

Na een rustig begin, waarin we dachten dat het wel mee ging vallen, kwamen we er al snel achter dat dit toch heel iets anders is dan bijv. een rondje hardlopen.

Heel veel nieuwe termen zoals squats, lunges en burpees werden bijgeleerd, en toen we al behoorlijk moe werden en dachten dat we richting einde gingen, bleek dat we pas halverwege waren.

Toen moesten we ook nog even op handen en voeten door het zand rennen, wat uiteindelijk dus meer kruipen werd. De push ups, die er aan het begin nog wel goed uit zagen, leken inmiddels nergens meer op, en na ruim een uur waren de meesten bekaf, maar iedereen wel trots dat ze dit volbracht hadden.

Het was een zeer geslaagd evenement, dat sommigen nog lang zullen heugen, omdat ze drie dagen er na nog steeds enorm veel spierpijn hebben.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved