Connie van Etten

Email: info@timeisrunning.nl

Connie

"Mijn naam is Connie van Etten, ik ben 51 jaar en geboren en getogen in het pittoreske Westmaas. Ik ben vanaf het allereerste begin betrokken bij dit Roparun team, in 2007 opgestart onder de naam Team Lloyd en in 2008 een naamsverandering ondergaan naar Time is Running.


De allereerste jaren was ik op de achtergrond actief, deed allerlei hand en spandiensten rondom de Roparun zelf, zodat het team zonder problemen op pad kon gaan. Echter sinds 2015 ga ik ook met de Run zelf mee als kookdoos, oftewel ben ik onderdeel van de catering.


Ik ben altijd actief geweest om allerlei acties te doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. We stonden op markten, verkochten waxinelichtjes huis aan huis en ga zo maar door, teveel om op te noemen. Mijn moeder zat het hele jaar kaarten te borduren om ze te verkopen, waardoor wij weer spullen konden aanschaffen die nodig waren voor het team.


Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun was in eerste instantie het overlijden van mijn vader in 2005, maar ook het overlijden van mijn moeder in 2013 die beiden op jonge leeftijd de strijd hebben verloren aan kanker, hebben mij doen besluiten om ook daadwerkelijk met de Run mee te gaan


Mijn allergrootste wens is om in 2020 de Roparun vanuit Parijs  te kunnen fietsen, hopelijk gaat dat ook lukken. Motivatie is er meer dan voldoende, dus dat zou voor mij de kers op de taart zijn !"


Copyright @ All Rights Reserved