Mark de Munter

Email: info@timeisrunning.nl

Mark

"Hoi, mijn naam is Mark de Munter, loper van team Time is Running. Ik ben opgegroeid in Poortugaal, maar momenteel woon ik met heel veel plezier in Rotterdam. Overdag ben ik werkzaam bij een ingenieursbureau en 's avonds sport ik het liefst elke avond. Ik badminton, loop hard bij atletiek vereniging PAC en zit met mooi weer graag op de racefiets.


In 2014 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de Roparun, toen een vriendin mij (een week voor de start) vroeg om in haar team als loper in te vallen. Dat was team 167 Dalton Lyceum. Kort hiervoor had ik voor het eerst een marathon gerend, dus ik dacht dat lukt me wel. Daar had ik gelijk in, echter met véél meer moeite dan verwacht. Ik was erg onder de indruk van alle verhalen van mensen die in aanraking zijn gekomen met de ziekte en kreeg ook veel energie van alle bewondering na afloop.


Een jaar later vroeg Peter (mijn oom) of ik met hun team mee wilde doen in team Time is Running. Omdat ik het jaar ervoor zo ontzettend mooi vond besloot ik ja te zeggen en zo is de Roparun verslaving begonnen. In 2019 ga ik alweer voor de 6e keer mee en heb ik er nog steeds onverminderd veel zin in in dit fantastische team!"


Copyright @ All Rights Reserved