Rene Pannenborg

Email: info@timeisrunning.nl

René

"Mijn naam is René Pannenborg, 50 jaar, getrouwd met Nicolette en samen hebben wij 2 kinderen. In 2019 ga ik voor de 11e keer meedoen met de Roparun, als loper, binnen team 255 ‘Time is running’.


Toen mij 11 jaar geleden gevraagd werd om een keer mee te doen met de Roparun, was ik meteen zeer enthousiast vanwege het doel waar de Roparun voor stond, maar wel erg benieuwd of ik dit fysiek aan zou kunnen, want in totaal anderhalve marathon lopen in 48 uur met bijna geen slaap, is best zwaar, temeer omdat ik in die tijd nooit een langere afstand liep dan een halve marathon.


Maar het ging goed en heb inmiddels dus al 10 keer als loper meegedaan, eerst steeds uit Parijs, maar de laatste jaren ook vaker vanuit Hamburg, waar vandaan we ook in 2019 weer zullen starten.


De laatste jaren ben ik binnen het team ook betrokken bij de organisatie, met name bij de voorbereiding, planning en het organiseren van de oefenlopen.


Naast de sportieve uitdaging die de Roparun natuurlijk ook is, is een belangrijke motivatie voor mij om mee te doen om zodoende mijn steentje bij te dragen aan het doel waar de Roparun voor staat:


“Leven toevoegen aan dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.


Iedereen krijgt in zijn leven wel te maken met deze verschrikkelijke ziekte, en zelfs binnen ons team hebben wij de in afgelopen jaren helaas 2 teamleden hierdoor verloren. Daarom blijven wij als team voortdurend op zoek naar mogelijkheden om te proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de Roparun."


Copyright @ All Rights Reserved