Sandra Koemans

Email: info@timeisrunning.nl

Sandra

"Ik ben Sandra Koemans. 45 jaar. En moeder van twee dochters Luna en River en bazinnetje van mijn 2 honden Boets en Sneakers.


Waarom zit ik in een Roparun team? Eerlijk gezegd ben ik daar ingerold doordat mijn zusje haar schoonfamilie er zich al jaren voor inzette.

Het verdriet wat ik in mij had om het overlijden van mijn moeder, de beelden van het verzorgen en het aftakelen van een lieve sterke vrouw naar een doodziek mager lijf(mijn moeder was al weg) wilde ik niet meer. En wilde dat omzetten in iets positiefs.

En toen kwam alles tegelijk. Ik ben workshopleidster geworden voor Look Good Feel Better. (Workshops over uiterlijke verzorging voor vrouwen met kanker en soms jonge meisjes). Tegelijkertijd kwam er een een plek vrij in het team Time is Running.

Zodoende ga ik nu voor het vierde jaar mee. Zoals ik altijd zeg. Ik haal het geld op met mijn team. Maar ik zie ook wat er mee gebeurd door mijn werk in de ziekenhuizen, wat weer gesteund wordt door de Roparun. Ik help aan beide kanten.

En echt dit geld wat we ophalen geeft mensen...vrouwen, mannen, jongens, meisjes en misschien ooit onszelf weer een lach en momenten van geluk.

Mijn moeder heb ik er niet mee terug maar door dit is ze niet voor niets gestorven. Door deze ervaring heb ik gevonden wat ik het liefst doe."


Copyright @ All Rights Reserved