Simon Claassens

Email: info@timeisrunning.nl

Simon

Maak nader kennis met Simon Claassens. Loper in Roparun team ‘Time is running’ die dit jaar voor de derde keer mee gaat:


"Kanker. Wie kent deze ellendige rotziekte niet?

Van dichtbij maak ik nog dagelijks mee wat kanker met mensen doet. Een Roparun loop ik dan ook niet voor mezelf, niet voor de sport en ook niet voor de prestatie. Ik loop de Roparun voor de mensen in mijn gedachten en voor de mensen die er veel mee te maken hebben. Lopen voor anderen, dat is wat ik doe. Lopend kanker verder de wereld uit helpen!


Zolang ik zelf nog gezond ben, wil ik mezelf inzetten om voor patiënten het maximale uit het leven te kunnen halen en zo iets voor anderen te kunnen betekenen.

Wat is anderhalve marathon lopen over een afstand van iets meer dan 500 kilometer, zonder slaap in 48 uur, vergeleken met mensen die elke dag een marathon lopen tegen deze ziekte en nooit tot rust kunnen komen?


Afgelopen jaren heb ik veel ‘hardloopkilometers’ gemaakt, dus zal me dan ook tijdens de Roparun inzetten als loper. Samen met team225 ‘Time is Running’ ga ik er volledig voor om zoveel als mogelijk te kunnen betekenen in de strijd tegen kanker tijdens mijn eerste Roparun.


In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij vastgoedbeheerder ‘JLL’ en voor acht uur in de week skileraar bij ‘Indoor Ski & Snowboard Rotterdam’. Ik kom veel in contact met andere mensen en hoop dan ook iedereen te enthousiasmeren dit evenement te ondersteunen!"


Copyright @ All Rights Reserved