Sponsorloop Basisschool de Wilgen in Sliedrecht levert prachtig bedrag op!

Roparun 2023 - Team 255

Sponsorloop Basisschool de Wilgen in Sliedrecht levert prachtig bedrag op!

Op basisschool de Wilgen in Sliedrecht begon de Koningsspelen met een ontbijtje in de klas.

Daarna gingen de groepen naar verschillende onderdelen in de school en op het plein om allerlei spelletjes te doen. Zo heeft de onderbouw een parcours in de gymzaal doorlopen, ring geworpen en blikken omgegooid. Ook moest er samengewerkt worden met een grote parachute, zodat de ballen er niet af vielen. Een springkussen kon natuurlijk niet ontbreken. De bovenbouw kreeg een workshop boksen, speelde een levend tafelvoetbal, allesbal en trefbal. En dat alles werd afgewisseld met drinken en wat lekkers, verzorgd door de ouderraad.

Als laatste onderdeel stond de sponsorloop voor ons team gepland. Een aantal leden van Roparun team 255 – Time is Running was bij de sponsorloop aanwezig om te helpen en aan te moedigen.

Vanaf 11.30 gingen de kleuters van start. Ze hadden allemaal een mooie stempelkaart gekregen en ons team stond klaar om na elke ronde een mooie gekleurde stempel te zetten. In totaal hebben ze 10 minuten heel hard gerend. Andere groepen en ouders hadden zich verzameld langs het lint om de kinderen aan te moedigen.

Na groep 1 en 2, waren ook groep 3 en 4, groep 5 en 6 en groep 7 en 8 aan de beurt. We hebben hele snelle lopers gezien. Wist je dat er iemand wel 12 rondjes heeft gerend in slechts 10 minuten?

Na het rennen verzamelde iedereen zich voor het bordes. De kinderen die het meeste hebben opgehaald, mochten bordjes met cijfers omdraaien. Eerst kwam er een 0, daarna een 9. Het bedrag liep op tot….. €1675,90.

Dit waanzinnig mooie bedrag komt via ons team ten goede aan de RopaRun. Wij zijn hier heel blij mee en willen alle kinderen en ouders bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Een mooie cheque is overhandigd aan het team. Dank!