Grote Oefenloop Lierop

Roparun 2023 - Team 255

Grote Oefenloop Lierop

Ter voorbereiding op de Roparun, die snel dichterbij komt, heeft het team op 12 maart een grote oefenloop gehouden met als start en eind lokatie het bedrijf van fruitteler Thwan van Gennip in Lierop. Tijdens de grote oefenloop wordt het principe van de Roparun gevolgd, waarbij 2 teams met 2 busjes op pad gaan en in estafette vorm een route van ongeveer 50 kilometer non-stop afleggen.

Het was een prachtige dag met veel zon en rond 3 uur werd er verzameld. Om kwart over 4 vertrok het eerste team, gevolgd door team 2, een kwartiertje later. Fotograaf Paul was ook weer van de partij, dus check binnenkort de foto’s in de fotogallerij!

Om half 9 in de avond was de eerste groep weer binnen na een prachtige tocht van iets meer dan 52 kilometer. De tweede groep volgde snel daarachter. Aansluitend at het team nog gezellig een welverdiend frietje met elkaar in de kantine bij Thwan.

We kijken terug op een zeer geslaagde sportieve dag. Het team is in vorm, heeft er zin in en kan niet wachten tot de start van de Roparun 2022 op 4-5-6 juni.